Een setje retrokaarten testen

Gepubliceerd op 24 juli 2020 om 09:00

Fotokaarten via fotofabriek.nl 

Ik kreeg de vraag of ik een setje retrokaarten wil testen.
En omdat ik tijdens mijn reizen veel mooie foto’s heb gemaakt, vond ik dit een onwijs leuk idee!

Ik begin me gelijk een klein beetje een reisblogger te voelen, wie weet is dat een leuk idee voor de toekomst?

Het is de eerste keer dat aan mij is gevraagd of ik een product wil testen, en degenen die mij iets beter kennen, weten dat ik heel enthousiast word van leuke dingen om te doen.

Wat heb ik getest
In 2019 ben ik in zeven landen in Azië geweest. Nu heb ik acht foto’s uitgekozen, waarvan retrokaarten zijn gemaakt. Het uitkiezen was nog best lastig, want in al die maanden heb ik heel veel mooie foto’s gemaakt. Deze acht foto’s zijn wel een mooie samenvatting geworden van alles wat ik heb beleefd.

Waar ga ik ze ophangen
In mijn kamer van ongeveer 15 vierkante meter wordt het snel te druk als ik foto’s of andere dingen ophang. Deze kaarten zijn mooi compact en makkelijk op te plakken, neer te zetten of op te hangen. Ik heb ervoor gekozen om ze met leuke knijpertjes op te hangen aan een touw. Ik vrolijk er mijn kamer mee op en mijn huisbaas is blij omdat ik niets aan de muur hang (hij wil geen gaten in de muur).

Als ik langs de foto’s loop, word ik herinnerd aan alle avonturen, culturen en mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten in de zeven landen waar ik ben geweest.

Wat is mogelijk?
Via de website van fotofabriek kan je zelf ook een set kaarten samenstellen en eventueel personaliseren door er tekst aan toe te voegen. Maar ook kan je een fotoboek samenstellen met al jouw mooie herinneringen. De software werkt heel simpel en voor je het weet heb je een leuk fotoalbum in huis.

Daarbij is het mogelijk om je mooiste foto’s op canvas af te laten drukken. Zoek je mooiste foto op en laat hem afdrukken voor aan je muur.

Levertijd
Het bestellen van foto’s en de andere mogelijkheden die Fotofabriek biedt, gaat vrij simpel en er wordt garandeert dat de foto’s binnen 24 uur worden afgedrukt.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.