Persoonlijke update. + leuk idee voor je zomerherinneringen.

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 om 08:00

De zomer is nu echt voorbij. We zitten alweer in oktober en ik heb geprobeerd zo lang mogelijk van de zomerzon te genieten. Op de laatste dag van de zomer ben ik de hele middag en avond op het strand geweest. Het was al helemaal donker en megakoud toen ik me bedacht dat ik beter naar huis kon gaan. Accepteren dat de herfst eraan komt en dat de zomer vanzelf weer terug komt. Geduld hebben en genieten van andere dingen in het moment.

Dit klinkt allemaal een beetje dramatisch, maar ik ben nog steeds gewoon de blije Nancy die ik de hele zomer was, hoor. Haha.
De zon, warmte en buiten zijn, zijn gewoon dingen die bij mij passen en waar ik mijn energie vandaan haal.

Jullie weten het nu allemaal wel… Mijn zomer was echt geweldig! Nog veel denk ik terug aan de dingen die zijn gebeurd en soms betrap ik mezelf erop dat ik dan opeens (in het openbaar) hardop aan het lachen ben.

Als ik nu naar buiten kijken en de regen hoor vallen, kunnen al die mooie herinneringen me ook heimwee geven naar de zomer. Ik merk dat ik het een stuk makkelijker vind om vrolijk is zijn wanneer de zon schijnt. Maar natuurlijk besef ik me ook heel goed dat er zonder regen geen bloemen zijn. Het is zeker ook weer fijn om lekker op mijn bank te ploffen en een filmpje aan te zetten met een dekentje over me heen.

Nu kwam ik op een heel goed idee om de positieve vibes van afgelopen zomer een klein beetje vast te houden. We hebben een heleboel foto´s gemaakt en in eerste instantie dacht ik eraan om een fotoboek te maken. Maar toen bedacht ik me dat ik daar vast niet iedere dag in ga kijken. En zo kwam ik op het idee om er een verjaardagskalender van te maken. Omdat ik ook nogal eens verjaardagen vergeet, is dit een hele mooie combinatie. Ik kijk nu iedere dag even op de kalender of er iemand jarig is en denk ik even terug aan de heerlijke, warme zomer met een heleboel lieve mensen die ik heb mogen leren kennen.

Deze kalender heb ik gemaakt bij studentendrukwerk
Ook hebben ze een heleboel andere producten zoals deze canvas met lijst, wat een stoere look geeft aan jou favoriete foto. 
Voor mijn lezer heb ik een kortingscode kunnen regelen.
Voer bij het afrekenen de code ' b72c54bb5b694dd ' in en je krijgt 10% korting op het totaal bedrag. 

 

                                                                                            'Happiness is not out there, it's in you.'


Voor de rest gaat het op het moment eigenlijk heel goed met mij!

Eerst was ik erg bang om weer terug te komen; zonder vooruitzicht, zonder plannen en zonder alle mensen van afgelopen zomer om me heen. Maar al heel snel ging dit allemaal heel goed. Het thuiskomen was nog nooit zo fijn geweest en ik weet zeker dat dit komt omdat dit de eerste keer was dat ik thuiskwam in mijn eigen huisje. Na al mijn vorige reizen kwam ik thuis bij mijn ouders (want ik woonde nog thuis). En dat voelde eigenlijk al lang niet meer als echt thuiskomen. Sinds ik op mezelf woon, ook al is het maar een klein kamertje en deel ik de rest van het huis met een huisgenoot, besef ik me bij het thuiskomen steeds meer dat dit mijn plekje is. Ineens was ik heel trots op mezelf, trots op alles wat ik aan het opbouwen ben, trots dat ik me, met zo weinig, zo rijk kan voelen en trots dat ik weer zoveel sterker ben geworden. 

Sinds kort werk ik twee dagen per week in een lunchroom. Al jaren zei ik tegen mezelf dat dit werk me best leuk leek. Nu kreeg ik deze kans en ja… ik vind dit echt super leuk! Ik krijg er energie van, voel me er goed en koffie maken vind ik nog leuker dan verwacht. Helaas is twee dagen per week niet voldoende om van rond te komen en daarom ben ik nog dringend op zoek naar extra baan. Soms overweeg ik om als zzp'er te gaan werken,  om dan yogalessen en personal trainingen te gaan geven. Maar dit vind ik spannend want is hier wel genoeg animo voor? Zijn er mensen die op mij zitten te wachten als trainer?  
Ben je serieus opzoek naar een personal (yoga) coach, laat het mij weten. Dan kunnen we samen kijken of ik wat voor je kan betekenen. 

Wil je op de hoogte blijven van al mijn dagboekverhalen en blogs?
Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur jou 1 keer per week een update.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.