Wat een rollercoaster aan emoties…

Gepubliceerd op 17 december 2020 om 08:00

2020 is bijna voorbij. Thank god! 
Nu wil ik zeker niet negatief zijn, want er zijn een heleboel onwijs mooie dingen gebeurt dit jaar. 
Maar alles is ook zeker een hele grote uitdaging. Ik blik even terug met jullie...

Maart 2020
: de eerste lockdown. drie weken ging alles dicht. Drie weken!!!
Ik was bang, werd onrustig en vond drie weken wel heel erg lang.

April 2020: de lockdown werd verlengd, ik werd onwijs ziek en ik kreeg het besef dat deze situatie erg serieus genomen moest worden.

Mei 2020: ik nam de stap om met mijn website te beginnen.
Zonder concreet plan, maar het thuiszitten werd me teveel en ik wilde weer mensen inspireren en motiveren.

Juni 2020: voor mijn werk was het niet mogelijk om mijn contract te verlengen en zo kwam ik in de ww terecht.
Het goede nieuws was dat de sportscholen per 1 juli weer open mochten! Het kabinet zag eindelijk in hoe belangrijk sport is voor de mens.

Juli 2020: ik besloot om er twee maanden tussenuit te gaan.
Het werd me allemaal even teveel. En na die twee maanden zou vast alles wel weer beter worden.

September 2020: oké, weer back on track. Maar helaas zag alles er nog niet rooskleurig uit. Na mijn beste zomer ever kwam de angst weer opzetten. Ziekenhuizen liepen weer vol en alles moest weer een stuk serieuzer genomen worden. Wel vond ik een baan in een hele leuke lunchroom. Ik kwam erachter dat dit werk, naast mijn werk in de sport, echt bij mij past. Helaas bleek ook dit voor korte duur, want na drie weken moest de horeca weer dicht.

Eind september 2020: ik ontmoette mijn huidige vriend. Helemaal verliefd! Dit houdt me sterk en ik vertel hem regelmatig dat ik zonder hem niet zou weten wat ik moest doen. Hij steunt me in alle beslissingen die ik neem, en hij kan omgaan met mijn impulsieve acties.

Oktober 2020: ergens zag ik licht aan het einde van de tunnel en daarom besloot ik om op zzp-basis te gaan werken als Yoga teacher en personal trainer. Het duurde me allemaal veel te lang en ik wilde weer lessen geven! Mensen fysiek helpen en mijn passie overbrengen. Gelukkig vond ik al snel een paar klussen en dit motiveerden mij om door te pakken. Ik ben ondernemer!!

November 2020: ik was net één week bezig toen opeens alle groepslessen werden afgelast. Het leek wel alsof het kabinet mij volgt en hierop inspeelde. Het voelde zo oneerlijk!! Weer zat ik zonder werk. Maar het zou maar voor twee weken zijn en dus had ik goede hoop voor de toekomst.

Begin december 2020: er kwamen steeds meer projecten op zzp-basis, ik kreeg steeds meer bekendheid en het leek erop dat alles in positieve lijn omhoog ging. Zo trots op mezelf; wat ik allemaal voor elkaar krijg en ook steeds meer de bevestiging dat ik alles goed doe.

14 december 2020: lockdown 2.0. Dit zag ik echt niet aankomen…
De eerste keer dat ik het las, geloofde ik het niet. Het kabinet gaat echt niet weer de sportscholen dichtgooien, ze hebben zelf gezegd hoe belangrijk sport is voor de mens. We moeten in beweging blijven om Corona te bestrijden.

Door deze nieuwe lockdown ben ik veel kwijt voor minimaal vijf weken. Mijn uitkering verliep op 8 december en de lessen op zzp-basis stoppen.
Wat betekent dat ik geen inkomen heb.

Doordat ik de studio, waar ik Yogalessen volg,  twee keer per week schoonmaak, mocht ik ongelimiteerd Yogalessen volgen in de studio. Vijf keer per week ging ik, omdat mijn lichaam even te moe is (lees hier waarom) om naar de sportschool te gaan. Nu valt het allemaal weg en zit dus weer thuis, met veel gedachten die door mijn hoofd gaan... 

Wat ben ik blij dat er vijf jaar geleden geen Corona was. Dan had ik het allemaal niet getrokken, dan was ik zeker niet sterk genoeg geweest om door te pakken en was ik keihard teruggevallen in mijn eetstoornis.

Het lijkt alsof, iedere keer als ik eindelijk weer mijn geluk vind, dat weer van mij wordt afgenomen.
En dan heb ik het niet eens over het financiële gedeelte.

Ik realiseer me dat ik niet de enige ben die het zwaar heeft in deze tijd, maar omdat deze blog over mij gaat, vertel ik je over mijn emotionele rollercoaster. 😊

Ik zie 2020 als één grote test.

Gelukkig ben ik de laatste jaren een heel stuk positiever geworden en na een paar fikse huilbuien heb ik het volgende besloten:

Er komt weer een mooie actie!
Rittenkaarten voor personal training (maximaal twee personen) of personal Yoga met 5 euro korting per training.
En vanaf nu is er ook de mogelijkheid om online training of coaching van mij te krijgen.
Lees er hier alles over!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb