Hey, ik ben Nancy.

Op het moment  ben ik 25 jaar en werk al bijna zes jaar als personal coach en in de fitnessbranche.
Mijn yogareis begon vier jaar geleden, toen ik af en toe een lesje volgde en bodybalance lessen gaf op de sportschool waar ik toen werkte.

Het 'flowen' was geweldig en doordat ik altijd heb gedanst ging het me goed af. Ik realiseerde me dat yoga geen gewone workout is, en ging me meer en meer verdiepen in de filosofie achter de oefeningen.

Azië
Al sinds 2014 kom ik bijna jaarlijks in Azië, in 2019 was ik er zelfs zeven maanden. Tijdens deze reis heb ik mijn yoga teacher training mogen doen in Thailand en dit was mijn mooiste maand ooit. Ik heb zoveel geleerd, zoveel lieve en mooie mensen leren kennen en het voelde alsof ik voor de eerste keer in mijn leven echt mezelf mocht zijn. “Dit is het”, ging er de hele maand door mijn hoofd, yoga is een leefstijl en dit is mijn leefstijl. 

Eetstoornis
Al jaren ben ik opzoek naar mezelf.  In 2009 ontwikkelde ik de eetstoornis Anorexia Nervosa en dat was het moment dat ik mezelf begon af te vragen: “wie ben ik?” 

Tijdens de jaren van mijn eetstoornis heb ik altijd een dagboek bijgehouden en twee jaar geleden kwam ik op het idee om een boek te schrijven over de periode dat ik Anorexia had. In 2013 kreeg ik hulp van Leontien van Moorsel en na de uitzending van 'Tot Op Het Bot' (link naar de docu onder 'inspiratie') op 12 december 2013, besefte ik me dat ik mensen wil helpen, inspireren en motiveren; dat het leven zonder eetstoornis zoveel mooier is.

Blog
Na twee jaar schrijven en 200 pagina’s verder, zag ik door de bomen het bos niet meer en daarom besloot ik om, in combinatie met mijn leefstijl, een blog te beginnen. Dit ging al tijden door mijn hoofd, maar het kwam er gewoon niet van. 

Door de gevolgen van het Coronavirus verloor ik mijn baan als personal coach en dat deed me beseffen dat dit het juiste moment is om nu de stap te zetten om nu te starten met mijn blog.

Mijn leven
Er zijn dus drie dingen die je gaat vinden op mijn persoonlijke website. Verhalen uit het verleden: 'mijn eetstoornis', verhalen uit het heden: 'mijn leefstijl' en verhalen over mijn yogareis. Dit alles met het doel om jou te inspireren, te motiveren en het (her)vinden van geluk. 

Opleidingen en cursussen 
Ervaringsdeskundige vrijwilligster Leontienhuis (2016) 
Fitvak A (2017)
Fitvak B (personal trainer) (2017)
Sport en voeding (2017)
Sport business (2017)
200 uur Yoga teacher Hatha / vinyasa (Thailand, 2019) 
Thai Massage cursus (Chiang Mai, Thailand 2019)
Zilveren kruis EHBO (2020)
Reiki 1 (2021)
50 uur Yin Yoga teacher (2021)
30 uur Holistic woman Coacht, Ayuveda. (2021)
40 uur Kundalini Yoga (mee bezig)