Ervaringen

Linda de Maayer 

Van welke dienst maak(te) je gebruik?

Ik maak gebruik van de diensten van Nancy als yogadocent en coach.

Wat heb je als zeer positief ervaren?

Ik had eigenlijk heel snel al een “klik” met Nancy toen ik haar website en blogs volgde. Ik herkende me in veel dingen die zij beschreef. Ik vond het knap hoe zij hiermee om ging en vond haar manier van leven heel inspirerend. Ik was zo geboeid hierdoor en had al heel snel het gevoel dat ik hier iets mee wilde doen. Ik wilde ook kijken of haar manier van leven, ook iets voor mij zou kunnen zijn. Ik volgde haar website op de voet en was dan ook zeer verrast toen ik las dat ze als ZZP-er aan de slag wilde gaan en lessen wilde gaan geven. Mijn eerste gedachte was gelijk; dat ga ik doen!!! Nog even heb ik er over nagedacht. Aangezien ik best een eindje uit de buurt woon van Nancy, vonden veel mensen om mijn heen het onzin dat ik hiervoor zo ver zou gaan rijden. Er waren toch ook genoeg yogadocenten vlakbij me in de buurt. Toch bleef ik sterk het gevoel hebben dat ik bij Nancy op de juiste plaats was en dat ik het reizen voor lief nam. Na een aantal dagen was mijn gevoel nog steeds zo sterk, dat ik heb besloten mijn gevoel te volgen en een intakegesprek te plannen. Ik had meteen een heel vertrouwd en veilig gevoel bij Nancy en heb dan eigenlijk ook meteen besloten om bij haar yogalessen en coaching te gaan volgen. Dit bevalt ontzettend goed! Nancy is een bijzonder mooi mens, ze inspireert me nog steeds iedere keer. Ze is erg kundig en gedreven in haar vak. Ook kan je merken dat het echt haar passie is. Ze doet het met heel haar ziel en zaligheid en dat brengt ze ook over. Ze maakt me wegwijs in de wonderlijke wereld van de yoga. Een hele verandering in mijn leven. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Nancy heb leren kennen en door haar ook yoga ben gaan doen. Nancy is nog erg jong, maar je kan goed merken dat ze al veel levenservaring heeft. Ze heeft me geholpen meer mijn gevoel te volgen en ik denk dat dit me nog ver gaat brengen. Ik kan op ieder moment contact zoeken met Nancy als ik tegen dingen aan loop. Ze staat voor je klaar en heeft me erg geholpen bij het nemen van beslissingen en keuzes in mijn leven.

08-01-2021

Omri Challa

Van welke dienst maak(te) je gebruik en hoelang nu?
Dat weet Nancy waarschijnlijk beter… Ik heb 1x per week les en denk dat ik nu ongeveer 15 lessen privé yoga heb gevolgd. Mijn vriendin en ik komen altijd samen.

Wat heb je als zeer positief ervaren?
Mijn vriendin is een stuk flexibeler dan ik en we doen dezelfde les maar toch worden we allebei gechallenged. Ook zijn mijn rugklachten afgenomen.

Wat vind je van mij als yoga docent, en zijn er nog op of aanmerkingen?
Heel prettig, ze is niet te zweverig en kan goed uitleggen hoe oefeningen je spieren soepel houden en hoe je deze spieren in het dagelijks leven gebruikt. Ook kunnen we zelf aangeven wat voor een type les willen volgen wat fijn is.
Nancy en de yoga hebben er voor gezorgd dat ik minder rugklachten heb. Ik heb het nog niet kunnen testen maar ik denk dat de yoga er ook voor gaat zorgen dat ik minder blessures ga krijgen met de voetbal.

Wat kan er verbeterd worden ?
Mijn Flexibiliteit. Er valt altijd wel wat te verbeteren maar kan niet iets bedenken wat Nancy niet goed doet.

18-06-2021
Jessica Boekhoudt

Van welke dienst maak(te) je gebruik?
privéyoga

Wat heb je als zeer positief ervaren ?
Je geeft fijne lessen met aandacht voor de persoon. Door jouw lessen ben ik yoga echt gaan waarderen. De yogalessen helpen met ontspannen en zijn een hele fijne aanvullingen op het sporten. Je past de lessen echt aan op mijn behoeftes en hierdoor kan ik hier veel uithalen. De lessen zijn leuk en afwisselend en zorgen dat ik altijd met een ontspannen gevoel naar huis fiets. De tips uit de yogalessen pas ik toe om te ontspannen, maar ook tijdens het sporten heb ik hier veel aan (bijv. houding en ademhaling).

Wat vind je van mij als yoga docent en coach?
Heel fijn benaderbaar en open persoon. Dit geeft ook ruimte om zelf dingen te delen en dit pas je vervolgens goed toe in de yoga les. Je hebt veel kennis en geeft tips op een prettige manier.

05-07-2021

Maak jouw eigen website met JouwWeb