3-daagse Yoga retreat op de Veluwe

Onthaasten tijdens een 3-daags verblijf op de Veluwe
De yoga sessies zijn geschikt voor beginnende of net al ervaren beoefenaars tijdens dit ‘niets moet alles mag’ weekend in de luxe B&B de Gouden Wilg in Lunteren. De yoga sessie en meditaties worden geleid door mij. Lees hier meer op mij en mijn opleidingen. 

 

Het verblijf
Je verblijft in de B&B De Gouden Wilg. Aankomst vrijdagmiddag. Vertrek zondag begin van de middag. En natuurlijk is er ruimte voor ontspanning in de tuin of wandelen in de omgeving.

Samen met mijn vriend kwam ik als een van de eerste gasten in De Gouden Wilg en zo ontstond het idee om samen een yoga-weekend te organiseren. We waren onwijs onder de indruk van de B&B en de omgeving en het is het perfecte plek om je even terug te mogen trekken van de snelle drukke wereld.

Het weekend is voor een kleine groep. Je kan gezelligheid verwachten, maar heb je behoefte aan stilte, dan kan dat ook.


Ervaringen: 

Iris

‘Het weekend krijgt van mij een 9!'

'In juni 2021 ging ik mee op het eerste yoga-retreat weekend. Wanneer je mij vraagt wat het hoogtepunt was dan zeg ik ‘De algehele sfeer’. We hebben heerlijk Yoga gedaan en het was leuk om me meer te verdiepen in mediteren en de verschillende ademhalingstechnieken. Het was een fijne plek met fijne mensen en het was rustig. Tegelijkertijd was het open en hebben we veel lol gehad! Tijdens de workshop van Arno heb ik ook veel geleerd.

 

Ik vond de yogalessen fijn. Deze waren goed afgestemd op de groep en op het moment van de dag. Leuk om met verschillende yogastijlen kennis te maken! En natuurlijk een geweldige yoga-juf. De B&B was ook helemaal top! Geweldige plek en omgeving, heerlijk eten en alles was mooi en schoon. Perfecte locatie voor de gelegenheid.

 

Ik raad het yogaweekend zeker aan, omdat het echt heerlijk was. Qua yoga, plek, mensen, alles!'

Astrid

'Het weekend krijgt van mij een dikke 10!'

'Het samen zijn met leuke mensen en een kijkje nemen in de Yoga-wereld waren voor mij absolute hoogtepunten. Zo ook de perfecte organisatie van zowel Nancy als de B&B.

Het was voor mij de eerste kennismaking met Yoga en ik vond het heel erg leuk om de verschillende soorten Yoga uit te proberen. Ik merkte dat de Yin Yoga erg goed is voor mijn lichaam.
B&B De Gouden Wilg is echt prachtig! Het staat in een prachtige omgeving en straalt rust uit. De eigenaren hebben er een fantastisch mooi plekje van gemaakt en zijn zeer gastvrij. Vooraf was ik een beetje sceptisch over het vegetarische eten, maar alle maaltijden waren, zonder uitzondering, overheerlijk.

Ik raad het aan iedereen aan! Het is de perfecte omgeving om een retreat te volgen en de lessen worden gegeven door Nancy, die op haar jonge leeftijd al zeer ervaren is. Haar passie voor het lesgeven straalt er aan alle kanten vanaf en door het aanbieden van verschillende opties, is het programma geschikt voor iedereen. Zelfs voor mij als absolute beginner.'

Merel

'Alles was geweldig, dus een 10!'
'Alles was voor mij een hoogtepunt. Ik werd ontzettend warm ontvangen en voelde mij meteen welkom. De zonnegroeten tijdens de ochtend yogalessen hebben echt gewerkt, want het weer was geweldig. De ademworkshop op zondag was een hele ervaring, omdat ik echt de tintelingen in m’n lichaam voelde en als laatste de fijne groep waar we mee waren.

De yogalessen waren fantastisch! Goede opbouw, veelzijdig, niet alleen kracht maar ook de combinatie met meditatie en ademhalingsoefeningen en de begeleiding. Het was voor mij de eerste keer en ik vond het echt ontzettend fijn en daar heeft de uitleg, rust en enthousiasme van Nancy echt bij geholpen!
de B&B is ook geweldig! Ontzettend lieve gastvrouw en -heer, de kamers waren heel mooi (de bedden lagen heerlijk) en de tuin met uitzicht is echt fantastisch. Ik vond de wandeling die we hebben gemaakt echt een toevoeging aan het weekend. Het ontbijt en lunch waren echt heerlijk en met liefde gemaakt, dat zag en proefde je aan alles.

Ik raad het weekend 100% aan! Het was heel relaxed, goed georganiseerd en er was een leuk programma. Het kleinschalige sprak mij ook heel erg aan, waardoor je iedereen leert kennen.'


Het programma *

Vrijdag:
13.00 - 14.00: aankomst, inchecken op de kamer
14.30 – 18.00: workshop intuïtief schilderen 
18.00 – 20.00: Uitgebreide vrijmibo (thee mag ook) met warme en koude happen.
20.30 –  21.10: geleide meditatie.
21.15               : gezamenlijk thee (of op de kamer)

zaterdag:
7.30 – 8.00: Gezamenlijke meditatie (optioneel)
8.15 – 9.15: Hatha Yoga
9.30 – 10.30: Gezamenlijk ontbijt
11.30 – 15.00: Wandeling (gedeeltelijk in stilte) +/- 10 km & picknick op Wekeromse Zand
15.00 – 18.00: vrije tijd, lekker relaxen in de tuin. (massage te boeken voor klein bedrag extra)
18.00- 19.30: gezamenlijk diner, in samenwerking met traiteur
20.00 – 21.30: Yin Yoga + mediteren

zondag:
8.00 – 8.30 : gezamenlijke meditatie (optioneel)
8.30 – 9.30: Vinyasa Yoga
10.00 – 11.00: gezamenlijk ontbijt
11.00 – 11.30: Inpakken en ontspannen
12.00 – 13.00: Yin Yoga
13.15 - 14.00 Gezamenlijk afscheid nemen met wat lekkers.* Alle tijden zijn een indicatie. Tijdens de retreat overleggen we alles samen, zodat het voor iedereen een heel relaxed weekend is. 

 25 -27 juni 2021         :VOL!
20 - 22 augustus 2021: VOL!

24-26 juni 2022: VOL! 

23 - 25 juni 2023: VOL!

Prijs: 479 euro ALL inclusief. Ervaringen: 

Rianne

'Het overtrof mijn verwachtingen, daarom een 9.'
Ik vond de yogalessen een super goede introductie om een indruk te krijgen van wat yoga inhoudt en voor mij in ieder geval goed afgestemd op niveau. Nancy gaf duidelijke uitleg en de duur was ook precies goed. De laatste les (Vinyasa Yoga) was heel fijn en er was een goede verhouding met bekende en onbekende poses, zodat sommige dingen al meer automatisch gingen.

De  faciliteiten vond ik allemaal super goed geregeld! Ik merkte dat er een goede samenwerking is met Astrid, van de B&B. Het vegetarische eten was heerlijk, de kamer was top. En mooi uitzicht!

Ik raad het weekend zeker aan omdat het heel compleet was en het mijn verwachtingen overtrof met name wat betreft de yoga, het eten en het wandelen met de groep.

Henny 

'De lessen waren duidelijk en heerlijk om de doen!' 

ik raad zeker het Retreat weekend aan. Je komt tot rust,
tot jezelf en het is gewoon een cadeautje met lieve mensen om je heen, waarbij Nancy echt oog heeft voor iedereen

De omgeving is onwijs mooi! De b&b is prachtig met luxe kamers, heerlijke bedden en een geweldig sanitair.
Het eten was goed verzorgd, vers, lekker en diverse keuzes. We zijn echt goed verwend door Astrid!

Deelgenomen in augustus 2021

Lisa 

'De retreat is een cadeautje voor jezelf!'
De yogalessen waren erg fijn, vooral de afwisseling tussen Yin, Hatha en Vinyasa. Duidelijke uitleg van de poses. Ik heb ook ervaren welke yoga vorm bij mij het beste past en dat Yin yoga nog beter kan zijn om langer in dezelfde houding te zijn. De meditaties vond ik ook erg fijn voor de lessen. Ik denk dat het aantal lessen precies goed waren.
Ik vond het een prachtige B&B. Alles zat er op en eraan, heel erg luxe. Het eten was ook heerlijk en Astrid is een ontzettende goede gastvrouw. De omgeving met de hei in bloei was ook prachtig. Heel erg genoten van de plek en de rust en vooral ook bediend worden en even niks hoeven.
De kleinschaligheid van de groep was erg fijn. 

Deelgenomen in augustus 2021

Sigrid 

'Fijn, Bourgondisch yoga-retreat'
Het hoogtepunt voor mij was het samenzijn met een groep gelijkgestemde.
De Yogalessen werden duidelijk gegeven en fijn dat het per les verschillende soorten yoga was. Het was heel afwisselend.
De B&B waar het weekend gegeven wordt is heel bijzonder met lekkere bubbelmomentjes inclusief hapjes. De omgeving is prachtig en het eten was goed.

Het weekend raad ik aan, omdat ik er goed tot rust ben gekomen en het fijn afwisselend was. En ook heel fijn dat je ook tijd voor jezelf hebt. Het is een weekend om in te lijsten.
Als ik het weekend een cijfer moest geven zou dat voor mij een 9 zijn.

Hanny

In 1 woord FANTASTISCH!!!!!!!
Het hele weekend wat 1 groot hoogtepunt. Maar als ik zou moeten kiezen was het rustig opstarten in de ochtend met Yoga en mediatie een heerlijk begin van de dag.
Ik ben een beginner wat betreft Yoga. Het niveau was goed te doen voor mij. Ik vond het goed dat diverse Yoga methodes werden gebruikt zodat ik meer inzicht heb in de mogelijkheden. Ik was blij dat het niveau afgestemd is op de groep en dat je ook op je eigen manier en niveau mee kon doen. Er was geen druk.

De B&B was echt fantastisch. Al het eten was heerlijk en ik heb onwijs kunnen genieten!
Het weekend raad ik iedereen aan omdat het een heerlijke combinatie van rust, activiteit en culinair genieten is. Een geweldige manier om te ontspannen in een goede sfeer met fantastische begeleiding. En in een kleine groep waardoor er ruimte is voor iedereen.
Het weekend krijgt voor mij daarom ook een 10.

Ingrid

Een heerlijk weekend met veel afwisseling!
De Yin Yoga en ontspanningsoefeningen waren voor mij het hoogtepunt van het weekend.
De Yogalessen hadden een mooie afwisseling van intensief en ontspannen. Dit was erg fijn. Nancy hield goed rekening met de verschillende niveaus van de deelneemsters. Ik voelde me vrij om de oefeningen op mijn eigen manier te doen.

De B&B is erg mooi, goede bedden, heerlijk eten, mooie omgeving.
Het weekend raad ik zeker aan. Heerlijk even er tussen uit. Lekker actief bezig zijn afgewisseld met ontspannen en verwend worden.
Het weekend krijgt een 10 van mij!

Maak jouw eigen website met JouwWeb