Mijn ziel leeft in Azië. + Aankondiging yoga weekend 2023!

Gepubliceerd op 5 oktober 2022 om 17:13

Sommige van jullie weten misschien al dat ik 2 november richting Thailand vertrek voor mijn 500H Yoga verdieping opleiding. Het was de bedoeling dat ik zes weken op Koh Samui, Thailand zal verblijven, met een kort uitstapje naar Koh Phangan. Waarna ik op 15 december terug vliegen naar Amsterdam.

Al maanden ben ik de dagen aan het aftellen en naarmate de dag dichterbij komt gingen er twee vragen/gedachten steeds harder en vaker door mijn hoofd…

Is dit niet de kans om Australië eindelijk te ontdekken? Iets wat ik nu al 10 jaar voor me uit blijf schuiven vanwege kosten. En de vraag of ik na mijn 500H opleiding niet genoeg zelfvertrouwen heb opgebouwd om te kijken of het me lukt om werk te vinden in Thailand/Bali.

Afgelopen half jaar kreeg ik steeds vaker een sign dat het de tijd is om bovenstaande gedachten werkelijkheid te maken. Met als klapper op de vuurpijl een mega groot sign tijdens een ceremonie nu ongeveer drie weken geleden. Deze ceremonie heeft de knoop doorgehakt en met volle zelfvertrouwen maak ik nu een keuze.

De hele tijd twijfelde ik of die gedachten nou gedachten waren of dat het mijn intuïtie is die me verteld wat ik moet doen. Door wat prachtige mensen die ik mocht leren kennen en gebeurtenissen die ik heb mogen meemaken afgelopen tijd ben ik er zeker van. Die gedachten zijn mijn intuïtie.

En zo komt het moment dat ik 2 november naar Thailand vlieg. Mijn opleiding ga doen en niet naar Amsterdam vlieg maar naar Bali. Waar ik twee maanden ga blijven om me te ontwikkelen en te groeien. In februari vlieg ik voor een paar weken richting Australië om onder andere een hele goede vriend op te zoeken. Erna vlieg ik terug naar Thailand, Koh Phangan om hier te blijven zolang ik dit nodig heb.

Nu krijg jij misschien een heleboel vragen. Want hoe verder met de situatie waar ik nu in zit?
Vriend, hond, werk, leven in Nederland…
Je kunt me op mijn woord vertrouwen dat dit allemaal onder controle is en goed komt. Praten en open blijven naar elkaar is hierin het meest belangrijk en dat doe(n) ik/we.

Er is 1 ding waarvoor ik weer terugkom naar Nederland. En dit zijn de Yoga retreats op de Veluwe.
In Juni zal ik terugvliegen naar Amsterdam met een heleboel nieuwe mooie ontwikkelingen in mijn rugzak. Dit deel ik dan graag tijdens mijn retreat weekenden.
Het weekend van 23/25 juni staat al vast en we hebben hiervoor nog 4 plekjes open.
We zijn ervan overtuigd dat er nog een weekend komt, de week ervoor of erna, maar het kan zijn dat deze al volgeboekt is. (;

Houd mij dus vooral in de gaten als je graag meegaat op retreat in juni. Er volgt snel meer informatie. 
En natuurlijk al mijn avonturen voor aankomende tijd. Er gaan zeker weer mooie beelden, verhalen en mogelijkheden voorbij komen.

En wat er gaat gebeuren na juni, dat weet niemand nog.

Meer informatie en reviews over mijn yoga retreat op de veluwe? 
Klik hier 
Houd er rekening mee dat het programma voor 2023 kan afwijken van wat je nu leest.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb