3-daagse Yoga retreat op de Veluwe

Onthaasten tijdens een 3-daags verblijf op de Veluwe
De yoga sessies zijn geschikt voor beginnende of net al ervaren beoefenaars tijdens dit ‘niets moet alles mag’ weekend in de luxe B&B de Gouden Wilg in Lunteren. De yoga sessie en meditaties worden geleid door mij. Lees hier meer op mij en mijn opleidingen. 

 

Het verblijf
Je verblijft in de B&B De Gouden Wilg. Aankomst vrijdag vanaf 16.00 uur, vertrek zondag rond 15.00 uur. En natuurlijk is er ruimte voor ontspanning in de tuin of wandelen in de omgeving.

Samen met mijn vriend kwam ik als een van de eerste gasten in De Gouden Wilg en zo ontstond het idee om samen een yoga-weekend te organiseren. We waren onwijs onder de indruk van de B&B en de omgeving en het is het perfecte plek om je even terug te mogen trekken van de snelle drukke wereld.

Het weekend is voor een kleine groep. Je kan gezelligheid verwachten, maar heb je behoefte aan stilte, dan kan dat ook.


Ervaringen: 

Iris: 

‘Het weekend krijgt van mij een 9!'

'In juni 2021 ging ik mee op het eerste yoga-retreat weekend. Wanneer je mij vraagt wat het hoogtepunt was dan zeg ik ‘De algehele sfeer’. We hebben heerlijk Yoga gedaan en het was leuk om me meer te verdiepen in mediteren en de verschillende ademhalingstechnieken. Het was een fijne plek met fijne mensen en het was rustig. Tegelijkertijd was het open en hebben we veel lol gehad! Tijdens de workshop van Arno heb ik ook veel geleerd.

 

Ik vond de yogalessen fijn. Deze waren goed afgestemd op de groep en op het moment van de dag. Leuk om met verschillende yogastijlen kennis te maken! En natuurlijk een geweldige yoga-juf. De B&B was ook helemaal top! Geweldige plek en omgeving, heerlijk eten en alles was mooi en schoon. Perfecte locatie voor de gelegenheid.

 

Ik raad het yogaweekend zeker aan, omdat het echt heerlijk was. Qua yoga, plek, mensen, alles!'

Astrid: 

'Het weekend krijgt van mij een dikke 10!'

'Het samen zijn met leuke mensen en een kijkje nemen in de Yoga-wereld waren voor mij absolute hoogtepunten. Zo ook de perfecte organisatie van zowel Nancy als de B&B.

Het was voor mij de eerste kennismaking met Yoga en ik vond het heel erg leuk om de verschillende soorten Yoga uit te proberen. Ik merkte dat de Yin Yoga erg goed is voor mijn lichaam.
B&B De Gouden Wilg is echt prachtig! Het staat in een prachtige omgeving en straalt rust uit. De eigenaren hebben er een fantastisch mooi plekje van gemaakt en zijn zeer gastvrij. Vooraf was ik een beetje sceptisch over het vegetarische eten, maar alle maaltijden waren, zonder uitzondering, overheerlijk.

Ik raad het aan iedereen aan! Het is de perfecte omgeving om een retreat te volgen en de lessen worden gegeven door Nancy, die op haar jonge leeftijd al zeer ervaren is. Haar passie voor het lesgeven straalt er aan alle kanten vanaf en door het aanbieden van verschillende opties, is het programma geschikt voor iedereen. Zelfs voor mij als absolute beginner.'

Merel:

'Alles was geweldig, dus een 10!'
'Alles was voor mij een hoogtepunt. Ik werd ontzettend warm ontvangen en voelde mij meteen welkom. De zonnegroeten tijdens de ochtend yogalessen hebben echt gewerkt, want het weer was geweldig. De ademworkshop op zondag was een hele ervaring, omdat ik echt de tintelingen in m’n lichaam voelde en als laatste de fijne groep waar we mee waren.

De yogalessen waren fantastisch! Goede opbouw, veelzijdig, niet alleen kracht maar ook de combinatie met meditatie en ademhalingsoefeningen en de begeleiding. Het was voor mij de eerste keer en ik vond het echt ontzettend fijn en daar heeft de uitleg, rust en enthousiasme van Nancy echt bij geholpen!
de B&B is ook geweldig! Ontzettend lieve gastvrouw en -heer, de kamers waren heel mooi (de bedden lagen heerlijk) en de tuin met uitzicht is echt fantastisch. Ik vond de wandeling die we hebben gemaakt echt een toevoeging aan het weekend. Het ontbijt en lunch waren echt heerlijk en met liefde gemaakt, dat zag en proefde je aan alles.

Ik raad het weekend 100% aan! Het was heel relaxed, goed georganiseerd en er was een leuk programma. Het kleinschalige sprak mij ook heel erg aan, waardoor je iedereen leert kennen.'


Het programma *

Vrijdag:
16.00 – 18.00: Aankomst, inchecken op je kamer
18.00 – 20.00: Uitgebreide vrijmibo (thee mag ook) met warme en koude happen.
20.00 –  21.30: Yin Yoga + mediteren

zaterdag:
7.30 – 8.00: Gezamenlijke meditatie (optioneel)
8.15 – 9.15: Hatha Yoga
9.30 – 10.30: Gezamenlijk ontbijt
11.30 – 15.00: Wandeling +/- 12 km & picknick op Wekeromse Zand
15.00 – 18.00: vrije tijd, lekker relaxen in de tuin
18.00- 19.30: gezamenlijk diner, in samenwerking met traiteur
20.00 – 21.30: Yin Yoga + mediteren

zondag:
7.30 – 8.00: gezamenlijke meditatie (optioneel)
8.15 – 9.15: Vinyasa Yoga
9.30 – 10.15: gezamenlijk ontbijt
11.00 – 13.00: Adem workshop en klankschalen bad. (ademenextase.nl
13.15 - 15.00 Gezamenlijk lunch en afscheid nemen.

* Alle tijden zijn een indicatie. Tijdens de retreat overleggen we alles samen, zodat het voor iedereen een heel relaxed weekend is. 

 25 -27 juni 2021         :VOL!
20 - 22 augustus 2021: aantal plekken beschikbaar

Prijs: 375 euro ALL inclusief. 


Ervaringen: 

Rianne:

'Het overtrof mijn verwachtingen, daarom een 9.'
Ik vond de yogalessen een super goede introductie om een indruk te krijgen van wat yoga inhoudt en voor mij in ieder geval goed afgestemd op niveau. Nancy gaf duidelijke uitleg en de duur was ook precies goed. De laatste les (Vinyasa Yoga) was heel fijn en er was een goede verhouding met bekende en onbekende poses, zodat sommige dingen al meer automatisch gingen.

De  faciliteiten vond ik allemaal super goed geregeld! Ik merkte dat er een goede samenwerking is met Astrid, van de B&B. Het vegetarische eten was heerlijk, de kamer was top. En mooi uitzicht!

Ik raad het weekend zeker aan omdat het heel compleet was en het mijn verwachtingen overtrof met name wat betreft de yoga, het eten en het wandelen met de groep.