#Dreams. Mijn angsten omzetten in mijn eigen bedrijf.

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 om 08:00

Daar heb je hem weer… Angst!

Doordat ik angst had, stelde ik het maken van mijn eigen website maanden uit. Ondanks dat ik al een hele tijd die droom had om mijn website te beginnen, lukte het me steeds weer excuses te verzinnen  om (nog) maar niet te hoeven beginnen: het kost teveel tijd, het gaat me geld kosten, zitten mensen wel op mijn verhaal te wachten, ik kan helemaal niet met computers en websites omgaan…

Het was zoveel veiliger om gewoon niet te beginnen aan deze droom.

Toen ik eindelijk, door een gesprek met een goede vriend, de knoop doorhakte om toch te beginnen, besefte ik me dat angst me in de weg had gezeten. Nu was het juiste moment daar en ik heb deze angst doorbroken. Nog iedere dag ben ik heel trots op mijn eigen website. En ondanks dat het niet iedere dag even makkelijk gaat, kan ik zeggen: “Het is me gelukt!”

Sinds een tijdje heb ik nog een droom:  mijn eigen baas zijn, dus werken als zzp’er.  (personal) Yogalessen en (personal) trainingen geven, en vooral niet meer te veel uren maken als ‘schoonmaker’ in een gym.

Ook voor deze droom had ik steeds weer nieuwe excuses: zo zou ik eerst mijn 500-uurs yoga-opleiding in Thailand moeten doen. Maar ja, Corona zorgt ervoor dat we niet kunnen reizen… En zo waren er nog meer excuses: ik voel dat ik hier nog niet klaar voor ben, ik ben super dyslectisch en kan echt helemaal niet overweg met al die cijfertjes, ik ga zeker niet genoeg verdienen, er zijn zoveel mensen die voor zichzelf beginnen op het moment, hier kom ik nooit tussen. 

Ondertussen ben ik al een half jaar aan het solliciteren en de banenmarkt is echt helemaal ruk!
Je voelt waarschijnlijk al waar dit naartoe gaat…

Het is hoog tijd om weer uit mijn comfortzone te stappen!

Niet geschoten is altijd mis. En nadat er een paar oud-klanten naar me toe kwamen met de vraag wanneer en waar ik weer les zou gaan geven, bedacht ik me dat het nu een goed moment is om voor mezelf te beginnen. Als ik te lang wacht, dan raak ik mijn naam kwijt. Dan ben ik er te lang uit geweest en wordt het steeds lastiger om klanten te vinden.

Het is tijd om uit mijn veilige kamertje te komen. Werkloos zijn heeft lang genoeg geduurd! Altijd wil ik die ‘independent woman’ zijn. Dus laat ik mezelf ook deze keer zien dat ik mijn dromen waar kan maken. Ook deze keer vecht ik weer voor mijn plek in de maatschappij. Ik ga doen waar ik goed in ben: mensen helpen, ze een goed gevoel geven en lessen geven.

Vaak zeiden mensen tegen mij: “oh, je bent nog jong, je hebt nog tijd zat!” Maar als ik dit blijf zeggen, dan ben ik opeens jaren verder en heb ik nog steeds niks bereikt. 24 is een mooie leeftijd om te starten en dit is precies wat ik ga doen!

Doel:
2 januari starten met een groep mensen die hun goede voornemens willen omzetten in daden.
Blijvend gedragsverandering toepassen doormiddel van yoga, training of een combinatie hiervan. 
Het geluk wat ik voel overbrengen naar zoveel mogelijk mensen. Samen knallen om jou doelen te behalen, of dit nou aankomen, afvallen, gelukkig worden of stabiel blijven is. 
2 januari is mijn coaching programma af en ben ik mijn eigen baas!

Nu is trainen met mij al eerder mogelijk!
Ook ga ik snel beginnen met yogalessen geven in sportscholen en ik zal zo snel mogelijk losse personal trainingen gaan aanbieden. 


Dus wil jij met mij aan de slag op het gebied van(personal) coaching, (personal)yoga en/of (personal) training?
Stuur mij een privébericht en we gaan samen kijken wat ik voor jou kan betekenen. 


Mijn motto blijft 'IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT'Wil je op de hoogte blijven van al mijn dagboekverhalen en blogs?
Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur jou 1 keer per week een update.

Reactie plaatsen

Reacties

Kars
4 jaar geleden

You go girl!